Ljudi i organizacija

Nexia Star d.o.o, Beograd predstavlja koncept analize, upravljanja i rešavanja u oblasti Ljudskih resursa i to kroz:

– odabir kadrova

– organizacionu analizu

– upravljanje timovima

– rešavanje međuljudskih konflikata

– kontrolna merenja stanja u kolektivu

– usluge savetovanja, grupne terapije i radionice

Prilikom procesa odabira kadrova nudimo jedinstvenu simbiozu evaluacije i analize kako profesionalnih performansi od strane iskusnih revizora i računovodja, tako i psihološke procene, koje zajedno za cilj imaju da organizaciji preporuče i obezbede najkvalitetniji kadar.

Opremljeni smo da uz pomoć najpouzdanijih testova ustanovimo tačne karakteristike, kapacitete i slabije tačke kandidata i zaposlenih. Kad se završi evaluacija, stručni smo da ponudimo i sprovedemo konkretne akcije na cilju rešavanja intra i interpersonalnih poremećaja. Reč je o uslugama savetovanja, grupne terapije i radionica koje u kratkom roku treba da dovedu do zajedničkog cilja. Ovakvo postupanje deo je šire organizacione analize koja treba da ponudi rešenja koja će minimizirati mogućnost ponovnog javljanja iste problematike.

Razlika u odnosu na dosadašnju praksu jeste što mi možemo preuzeti i praćenje izabranih kandidata, te redovnim kontrolama i razgovorima (2 puta godišnje) smanjiti mogućnost pojave sagorevanja na poslu i međuljudskih konflikata.

Naš tim se sastoji od iskusnih revizora, računovođa i psihologa iz oblasti dijagnostike, savetovanja i psiholoških intervencija.

Kontakt:

Ružica Majkić

Jovana Matić

Nemanja Ćirilović

Izbornik